31.12.2023, 11:06

Солодкі подарунки отримали талановиті діти Луганщини, - ОВА

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апорлод

Маленькі жителі Луганської області, які відвідують гуртки дитячої творчості у гуманітарному хабі Сєвєродонецької громади, отримали солодкі подарунки.

Про це повідомляє очільник Луганської ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

"Вручив новорічні солодкі подарунки маленьким жителям області, які відвідують гуртки дитячої творчості у гуманітарному хабі Сєвєродонецької громади", - написав в Лисогор.

Очільник ЛОВА привітав малят та подякував за ялинкові іграшки, які прикрасили новорічну ялинку захисників.

"Не міг утриматися, щоб не привітати вас. По-перше, я був вражений ялинковими іграшками, які ви зробили для наших Захисників! Як і обіцяв, ми прикрасили ними ялинку, яка тепер зустрічає наших бійців, коли вони їдуть на фронт! По-друге, я був присутній на вашому крутезному новорічному святі. Програма, яку ви підготували, гідна найвідоміших танцювальних шоу!", - наголосив він.

​​​​​​​ ​​​​​​​

Наразі свої таланти на базі гумхабу розвивають 83 дитини, але керівники гуртків будуть раді новим учасникам. 

"Я дуже пишаюся, що попри усі складнощі, з якими ви та ваші батьки стикаєтесь через війну, ви гідно вчитесь у школі, займаєтесь творчістю, представляєте Луганщину на різноманітних конкурсах", - підкреслив голова Луганщини.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

Дахи багатоповерхівок залишили розібраними: у Рубіжному зупинили "ремонтні роботи" на невідомий термін

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк