31.12.2023, 09:42

Дахи багатоповерхівок залишили розібраними: у Рубіжному зупинили "ремонтні роботи" на невідомий термін

ремонт крыши

Так звані "ремонтні роботи" у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області поставлено на паузу на невідомий час. Будівельники поїхали з міста на свята.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Гастролери-будівельники залишили на свята окуповане Рубіжне і коли повернуться - ніхто не знає. Виїхали з міста, залишивши розібраними дахи багатоповерхівок. Через таке безвідповідальне ставлення та негоду через кілька днів будинки залило вщент", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в мережі повідомляли, що у Рубіжному справді почали ремонтувати дахи. Але не все так райдужно. На деяких будинках було знято шифер, а на його місце - встановлено плівку. Потім ремонтні роботи було припинено. Плівка на дахах почала рватися і будинки виявилися беззахисними перед погодними умовами: опадами, вітрами. Будинки руйнуються, але продовжувати ремонти ніхто не поспішає.

Також відомо, що останніми днями у Рубіжному неспокійно. У районі міста були нові "прильоти".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Від зеленого міста до порожніх вулиць": Росіянин, який нещодавно побував у Рубіжному, поділився враженнями від побаченого

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк