26.12.2023, 21:46

"Від зеленого міста до порожніх вулиць": Росіянин, який нещодавно побував у Рубіжному, поділився враженнями від побаченого

рубежное

Проїжджаючи через окуповане місто Рубіжне так званої "ЛНР", російський "турист" делікатно описує свої враження від побаченого. Не знаючи, як передати весь масштаб ситуації, він висловлює подив, як прекрасне місто, яке колись прикрашали зелені насадження і красива архітектура, зазнало настільки серйозних "змін".

Скриншот цікавої розповіді опублікував у себе ТГ-канал "]]>Донбас Оперативний]]>", передає Час Пік.

"Не знаю, як сказати", — пише приїжджий. За повідомленням зрозуміло, що його спогади про місто зараз залишають далеко не райдужні враження. Вулиці, які колись були наповнені життям - стали порожніми, а будівлі, які служили домом для багатьох, тепер зруйновані від попадання снарядів.

"Їхали через місто Рубіжне Луганської народної республіки. Я тут раніше не бував і ось потрапив... Не знаю, як сказати. Видно, що було прекрасне місто, зелене, гарне. А зараз - порожні вулиці, напівзруйновані будинки з дірками від влучень снарядів, розбиті машини на узбіччях. Це страшно. І дуже боляче за людей, які колись будували це місто, жили тут, виховували дітей, любили, дружили", — йдеться у повідомленні.

Однак, дуже кумедно те, що у своїй розповіді він уникає будь-яких згадок про те, хто прийшов у Рубіжне, і в усі окуповані міста, зі своїм "визволенням". Хто відповідальний за всі ці руйнування та страждання людей...

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники країни-окупанта, які прибули з Татарстану, Москви та Санкт-Петербурга, нарешті, доїхали до окупованого Рубіжного Луганської області. Згідно з інформацією, у місті, можливо, розпочнуться "відновлювальні роботи", хоча у повідомленнях місцевих мешканців зазначається, що надії на це замало.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: В окупованому Рубіжному фіксуються спалахи пневмонії: у мережі розповіли про ситуацію в місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк