26.12.2023, 18:31

В окупованому Рубіжному фіксуються спалахи пневмонії: у мережі розповіли про ситуацію в місті

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області фіксуються спалахи пневмонії.

Про це повідомляє Telegram-канал "Артюх", передає Час Пік.

"Стало відомо, що в окупованому Рубіжному фіксуються спалахи захворюваності на пневмонію серед російських військових", - йдеться в повідомленні.

Також до міста приїхали російські будівельники від яких місцеві "не в захваті".

Про це повідомив керівник Сєвєродонецького РВА Роман Власенко.

"Ситуація критична, щодо опалення. Більшість місцевого населення його не отримали. Росіяни намагаються показувати, що вони щось ремонтують у місті, але відсоток будинків з опаленням залишається на низькому рівні".

За його словами, частина жителів Рубіжного розуміють, що ситуація повторюється із Сєвєродонецьком. Люди думають, що вони просто відкриватимуть будинки й виносити все, що там є.

Тим часом місцеві "почекуни" радісно пишуть, що ремонтні роботи в Рубіжному почалися, "настрій оптимістичний, паніки немає", загалом, "життя налагоджується".

Цікаво, чи згодні з ними рубіжани, які вже встигли постраждати від горе-ремонтників. У мережі повідомляють, що рішення ремонтувати дахи в негоду обернулося черговим лихом для людей.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк