31.12.2023, 12:06

В окупованому Лисичанську знову сталася пожежа: що відомо - фото

укенгшщ

У тимчасово звільненому Лисичанську на Луганщині спалахнула лазня на приватному обійсті.

Фото з місця пожежі опублікували окупаційні ресурси, повідомляє Час Пік.

Зазначається, що спалах стався 30 грудня о 19:48, за адресою: вул. Бахмутська.

"30 грудня на номер 101 м. Лисичанська о 19:48 надійшло повідомлення про загоряння лазні на приватному обійсті, є загроза поширення вогню на будинок, що стоїть поруч, за адресою: вул. Бахмутська. Після прибуття підрозділів спостерігалася охоплена вогнем лазня. Ліквідація пожежі: 21-40. Пожежею знищено: лазню повністю на пл. 100 кв.м на приватному обійсті. Причина пожежі - встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області, за словами місцевих "ждунів" "гучно", але "життя налагоджується".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

Солодкі подарунки отримали талановиті діти Луганщини, - ОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк