31.12.2023, 18:30

Новий рік без перехожих та святкового метушіння: у мережі оприлюднили нові кадри з окупованого Сєвєродонецька

Марина Гончар | Всі новини автора
сєвєродонецьк

Жителі окупованого Сєвєродонецька в Луганській області діляться приголомшливими зображеннями свого міста, зробленими напередодні Нов ого року. Характерна д еталь міського пейзажу — відсутність людей на вулиці.  

Відповідні фотографії опублікував телеграм-канал "]]>Сєвєродонецьк ЛСХ]]>", передає Час Пік.

Місто, покрите снігом, вражає своєю тишею. На фотографіях немає слідів пересування транспорту чи прогулянок містян. Відчувається аура спустошеності та відсутності буденного метушіння.

Кадри також свідчать про закриті магазини та заклади, що нагадує про труднощі, з якими зіткнулися місцеві мешканці. 

На деяких багатоповерхівках видно сліди пожежі. Квартири вигоріли зсередини від ударів снарядів, залишаючи під собою тільки залишки того, що колись було домом.

​​​​​​​

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сєвєродонецьку Луганської області окупанти запровадили "сухий закон". За порушення, за словами очевидців, людей можуть оштрафувати чи відправити на "корисні" роботи. Проте не всіх цей "закон" зупиняє.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Залишилася купа металу": Окупанти показали на відео ангар, що згорів на території Лисичанського НПЗ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк