31.12.2023, 13:37

"Штраф або "корисні" роботи": Як у Сєвєродонецьку окупанти борються з порушниками "сухого закону"

Віктор Білий | Всі новини автора

У Сєвєродонецьку Луганської області окупанти запровадили "сухий закон". За порушення, за словами очевидців, людей можуть оштрафувати чи відправити на "корисні" роботи. Проте не всіх цей "закон" зупиняє.

Так, за повідомленням жителів Сєвєродонецька, у місті можна придбати алкогольні напої з-під прилавка, повідомляє Час Пік.

"Спиртне в місто тягнуть, його з-під прилавка продають у магазинах з накруткою, купити за бажання можна хтось жадає. Але реально зараз "щимлять". У місті працює комендатура та поліція, по місту патрулі. Розпиття на вулиці та хитання у непотрібному вигляді можуть забрати без розмов. Штраф чи "корисні" роботи гарантовані. Це я до чого. Якщо випили, то пийте та відзначайте вдома, на вулиці краще не блукати шукаючи пригоди, не той час зараз, і не та обстановка", - пишуть у мережі.

Зазначається, що такий посилений контроль розпочався після того, як у місті сталося вбивство за участю російських військових.

"Пресувати за алкоголь почали після вбивства на МК. Двоє солдатів убили жінку, і поранили другу під час розпивання алкоголю. Після цього військових патрулів та комендатури більше вулицями ходити стало, а поліція та дільничні по кварталах ходять", - повідомляють очевидці.

Також у мережі показали на фото "передноворічний" Сєвєродонецьк.

"Як можете бачити, місто сяє і просто кишить людьми..."

"У місті ні пройти ні проїхати, всі магазини працюють, все ошатно та красиво", - з глузуванням коментують фото користувачі мережі.

Читайте також: В окупованому Сєвєродонецьку "дозволили" включити мобільний інтернет, - соцмережі

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк