01.01.2024, 18:47

Окупанти завдали удар по Сумщині: є загиблі

івапр

Сьогодні до поліції надійшло повідомлення про влучання ворожого БпЛА типу "Шахед" у двоповерховий житловий будинок що на Шосткинщині. 

Про це повідомляє ]]>Національна поліція України]]>, передає Час Пік.

"52-річна жінка та 40-річний чоловік від  отриманих травм померли, ще одна жінка отримала поранення, житловий будинок частково зруйновано", - йдеться у повідомленні.

На місці події працюють поліцейські, рятівники та медики, триває ліквідація наслідків обстрілу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни".

Як повідомлялось раніше, у новорічну ніч російська армія атакувала Україну дронами та ракетами. Внаслідок атаки загинув підліток, ще одна дитина - отримала поранення.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

У Донецьку загарбники посилили "контрдиверсійні заходи", - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк