01.01.2024, 14:29

У новорічну ніч росіяни вбили підлітка та поранили дитину, атакувавши Україну рекордною кількістю БПЛА

атака дронов

У новорічну ніч російська армія атакувала Україну дронами та ракетами. Внаслідок атаки загинув підліток, ще одна дитина - отримала поранення.

У Хмельницькій ОВА ]]>повідомили]]> про збиття в межах області 6 ворожих безпілотників типу "Shahed", передає Час Пік.

"Внаслідок атаки поранення у вигляді відкритого пошкодження грудного відділу хребта отримала неповнолітня дитина. Її госпіталізували в лікарню", - йдеться у повідомленні.

В Одесі ворожий дрон убив підлітка 15 років. В Одеській ОВА ]]>зазначили]]>, що росіяни спеціально направили безпілотники на житлові квартали спальних районів обласного центру. Внаслідок падіння збитих БПЛА пошкоджено щонайменше 3 багатоквартирні висотні будинки, 3 приватні будинки, господарські будівлі. В одному із припортових терміналів спалахнула пожежа, люди не постраждали.

"В результаті атаки загинув 15-річний підліток. Трьох людей з пораненнями та опіками госпіталізовано, ще четверо отримали медичну допомогу на місці і продовжують лікування амбулаторно", - уточнюють в ОВА.

За даними ПС ЗСУ, у новорічну ніч росіяни ]]>застосували рекордну кількість ударних дронів - 90.]]> Також удару було завдано чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині, трьома протирадіолокаційними ракетами Х-31П та однією Х-59 з ТОТ Херсонської та Запорізької областей. ППО працювала практично у всіх регіонах. 87 із 90 "Шахедів" українським захисникам вдалося знищити.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Вночі у Донецьку "прилетіло" по готелю, де зібралися святкувати окупанти - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк