02.01.2024, 08:32

Росіяни атакували Київ "Кинджалами", у деяких районах столиці - перебої з водою та світлом

атака ан киев

Вранці 2 січня російська армія атакувала столицю України зокрема аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинжал". У столиці виникли перебої з електрикою та водопостачанням.

Про часткове знеструмлення ]]>повідомив]]> мер Києва Віталій Кличко, передає Час Пік.

"Частина об'єктів та житлових будинків у кількох районах столиці знеструмлені", - йдеться у повідомленні Кличка, оприлюдненому КМДА.

У ДПЕК уточнили, що світло тимчасово відсутнє в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському та Оболонському районах. Енергетики ]]>обіцяють повернути світло]]>, щойно дозволить безпекова ситуація.

Кореспонденти "]]>Суспільного]]>" повідомляють про те, що у низці районів столиці також зникає водопостачання.

За даними КМДА, внаслідок ракетної атаки ]]>зафіксовано падіння уламків]]> у Печерському районі на дах багатоповерхового житлового будинку. В Оболонському районі уламки впали на територію складських приміщень. Попередньо зафіксовано падіння уламків у Святошинському районі. У Голосіївському районі уламки ракети впали на відкритій території.

За підрахунками ЗМІ, заснованими на попередженнях ЗС ЗСУ про ракетну атаку, по Києву було випущено понад 10 "Кинджалів".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Україна під масованим ракетним обстрілом: що відомо наразі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк