02.01.2024, 13:06

"Купа каміння": У мережі показали, що залишилося від кафе "Парадіз" у Лисичанську після "прильоту" у новорічну ніч

В сети показали, что осталось от кафе "Парадиз" в Лисичанске после "прилета" в новогоднюю ночь

У новорічну ніч у Лисичанську окупантам було не до веселощів. У мережі з'явилися перші фото наслідків "бавовни".

У новорічну ніч в окупованому Лисичанську було "гаряче". Ще вночі місцеві жителі стали писати у мережі про "прильоти" та наслідки, повідомляє Час Пік.

У мережі писали, що вибухи прогриміли в районі ГТВ (РТІ), де окупанти святкували Новий рік в одному з кафе. Також писали, що "прилетіло" по училищу №94, у приміщеннях якого базувався "казачий" добровольчий батальйон "Кубань".

Як повідомляють місцеві жителі, вибухи були настільки сильними, що найближчі будинки залишилися без вікон.

Пропагандистські ЗМІ одразу заявили, що ЗСУ, нібито, б'ють по мирних людях, щоб "залякати, перешкодити зустріти Новий рік та позбавити віри у майбутнє". При цьому повідомляється, що "жоден мирний житель не постраждав". Чомусь, про постраждалих російських вояків мовчать...

У російських пабликах одразу ж ]]>з'явилася]]> інформація, що "все було збито", у Лисичанську руйнувань немає й ЗСУ відстрілялися "у молоко". Нібито, ракети з HIMARS влучили у порожню будівлю колишньої поліклініки "ПІТТО" в районі ГТВ (РТІ).

Відразу стало зрозуміло, що ці повідомлення пишуть люди, які в Лисичанську не були й близько. Усі лисичани знають, що будівля колишньої поліклініки "ПІТТО" була зруйнована ще у 2022 році...

На що розраховували окупанти, ховаючи правду? На те, що жителі окупованого міста сліпоглухонімі чи на те, що місто знаходиться в інформаційному вакуумі, без інтернету та сталого мобільного зв'язку?

Вже наступного дня у мережі з'явилися перші фото наслідків "бавовни" у Лисичанську в новорічну ніч. Так тепер виглядає кафе "Парадіз" у районі ГТВ (РТІ). І святкували там, звичайно ж, не мирні лисичани, оскільки в місті діє комендантська година.

Місцеві жителі незадоволені подією. Скаржаться, що хтось залишився без вікон й вимагають розібратися, хто запускав феєрверки біля кафе (хоча російські паблики заявили, що кафе було порожнє)...

"Тільки люди зітхнули, що почали все потихеньку відновлювати і ось вам "подаруночок", - ]]>скаржаться ]]>люди.

Рано зітхнули та рано заспокоїлися... Життя пліч-о-пліч з окупантами - це життя на пороховій бочці, коли "сюрпризи" можливі в будь-який час та в будь-якому місці...

оккупированный Лисичанск оккупированный Лисичанск

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк