02.01.2024, 16:00

Вибіркові "ремонти", мобільний зв'язок та "цифровізація по-російськи": обстановка у Сєвєродонецьку від очевидців

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку на Луганщині продовжуються вибіркові "ремонти" будинків. Немає стабільного зв'язку та інтернету, але є "цифровізація по-російськи".

Про це повідомляють мешканці міста у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Стабільного зв'язку та інтернету в Сєвєродонецьку на 30 грудня не було (можливо десь і є, однак зловити не вдалося). У місті продуктових магазинів приблизно така сама кількість, як і військторгів", - пишуть у мережі.

Вибірково продовжуються "ремонти". Окупаційна "адміністрація", за повідомленням очевидців, має якісь списки будинків, які планують відновити. Деякі відносно цілі будинки до цих списків не потрапили.

"Інформацію про конкретний будинок ремонту або знесення (навіть якщо будинок фактично цілий) місцеві жителі дізнаються в окупаційній адміністрації. Інформація стосується старої частини міста. Опалення у старій частині міста немає. Люди гріються обігрівачами", - йдеться у повідомленні.

У місті, за словами місцевих жителів, іноді буває дуже "гучно":

"Чути прильоти/відльоти з боку Лисичанська. Перед Новим роком були прильоти неподалік Старобільська. Активно пиляють горілий ліс між Смолянинове та Сєвєродонецьком".

Також у мережі показали, як виглядає "цифровізація у Сєвєродонецьку російською".

Ліс - найкраща локація для реклами.

"Розуміються у символізмі)",

"Дрімуча "республіка",

"Для оленів зійде",

"Ну так це біля стели Сєвєродонецьк і там добре видно. А ось інтернет – вже смішно)", - коментують фото користувачі мережі.

Читайте також: "Дограбовують що ще залишилось": У мережі розповіли про "ремонти" в окупованому Сєвєродонецьку

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк