02.01.2024, 13:55

"Дограбовують що ще залишилось": У мережі розповіли про "ремонти" в окупованому Сєвєродонецьку

В сети рассказали о "ремонтах" домов в оккупированном Северодонецке

Незважаючи на те, що окупаційна влада навіть перед президентськими виборами в РФ не підключила мобільний зв'язок та інтернет у прифронтових містах Луганщини, жителі окупованого Сєвєродонецька знаходять способи, щоб передати вісточку на волю.

У мережі з'явилася нова інформація про ситуацію в окупованому Сєвєродонецьку. Telegram-канал "]]>По Северу]]>" розповів, що говорять у місцевих чатах про ситуацію у місті, повідомляє Час Пік.

Як повідомляє Луганська ОВА, під час передвиборчої кампанії у так званій "ЛНР" включили мобільний інтернет, який був відсутній майже рік. Проте, Сєвєродонецьк не потрапив до списку міст-"щасливчиків".

"Інтернету, як і зв’язку не дочекаються в Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному, населених пунктах Сватівщини, Кремінщини, в Троїцькому та навколо. Як і раніше, його намагаються "спіймати" в окремих місцях, куди непрогнозовано дістає покриття", - йдеться у повідомленні ЛОВА. 

Втім, місцеві жителі вже знають "потрібні" місця, тому до нас доходить інформація про те, що відбувається в окупованому Сєвєродонецьку.

Як повідомляють місцеві, в Сєвєродонецьку працюючих продуктових магазинів приблизно така сама кількість як і воєнторгів. Працює один банк "ПКБ". Пенсії виплачують стабільно...

У старій частині міста опалення немає, люди гріються обігрівачами. Активно пиляють горілий ліс між Смоляниново та Сєвєродонецьком.

У місті іноді дуже "гучно", чути прильоти/відльоти з боку Лисичанська. До речі, у новорічну ніч у Лисичанськ завітала "бавовна". У мережі показали, що залишилося від кафе "Парадіз" після "прильоту".

У Сєвєродонецьку "вибірково продовжуються ремонти", які роблять "понаїхавші" з РФ будівельники.

"У окупаційної адміністрації існують якісь списки будинків, які планують відновити. Деякі відносно цілі будинки до цих списків не потрапили. Інформацію про конкретний будинок ремонт чи знесення (навіть якщо будинок фактично цілий) місцеві жителі дізнаються в окупаційній адміністрації", - повідомляють мешканці окупованого Сєвєродонецька.

Щодо якості ремонтів, сєвєродончани вже не раз повідомляли про російських "диво-майстрів", після яких ремонт доводиться робити наново. Тепер знову з'явилася інформація, що ремонтники продовжують грабувати квартири.

Цікаво, що там ще залишилося після російських вояк, "відрядженних", "понаїхавших" та місцевих мародерів?

оккупированный Северодонецк

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк