02.01.2024, 20:48

"Приїхали додому, а там сюрприз": У мережі показали фото "звільненої" від меблів квартири у Лисичанську

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанск

Сьогодні місцева мешканка Лисичанська Луганської області поділилася тривожними новинами про мародерство, яке відбувається у їхньому місті, зайнятому окупаційними військами. На тлі вже складної ситуації в регіоні жителі стикаються з мародерством у їхніх же будинках.

Місцева мешканка, повернувшись додому, виявила, що її квартира стала об'єктом мародерства. Вона висловила своє здивування та розпач у пропагандистському чаті, прикріпивши до повідомлення фотографії свого знеособленого житла, передає Час Пік.

"Приїхали сьогодні додому до Лисичанська мародери зробили нам сюрприз, меблів немає взагалі", - йдеться у повідомленні.

Цей інцидент став частиною широкої проблеми, з якою стикаються місцеві жителі за умов окупації. Мародерство в порожніх квартирах стало своєрідною нормою, що викликає обурення та тривогу серед тих, хто залишив свій будинок із приходом "визволителів".

​​​​​​​ ​​​​​​​

Уважні коментатори зазначили, що за відсутності меблів у квартирі залишилася пральна машина, мабуть, не встигли винести:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області пройшли новорічні ранки. Фото із заходу публікують низка пропагандистських ресурсів.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Купа каміння": У мережі показали, що залишилося від кафе "Парадіз" у Лисичанську після "прильоту" у новорічну ніч

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк