03.01.2024, 12:47

Ялинкам з окупованих міст "дозволили" взяти участь у конкурсі "Краща ялинка Росії"

Главная елка т.н. "ЛНР", декабрь 2023

Росіяни обирають найкрасивішу регіональну ялинку РФ. Цього року вони включили до списку для голосування ялинки, які встановлені у захоплених українських містах.

Російський Telegram-канал "Хліб" вирішив провести серед своїх підписників голосування та обрати "найкрасивішу регіональну ялинку Росії", повідомляє Час Пік.

Спочатку росіянам запропонували обрати найкрасивішу ялинку у Федеральних округах, а потім серед восьми фіналістів проголосують за переможця конкурсу.

Цього року росіянам запропонували обрати "найкрасивішу ялинку Нових регіонів", як у РФ називають окуповані території України. Цинізму немає меж...

До списку увійшли ялинки, встановлені окупантами у Херсонській, Запорізькій, Луганській та Донецькій областях.

оккупация оккупация оккупация оккупация  

Цього року центральну площу "столиці ДНР" не прикрашає новорічна ялинка. Як заявила "влада" Донецька, таке рішення було ухвалено "виключно з метою безпеки". А що сталося?! Адже "Донбас бомбили 8 років" і ялинки стояли, а тепер "Донецьк - РФ", а головної ялинки немає?

Судячи з того, як "розщедрилася" окупаційна влада на прикраси для цих ялинок, вони явно не потраплять у фінал конкурсу.

І чомусь окупанти "поскромничали" й не включили до списку новорічну ялинку, встановлену в захопленому Маріуполі біля знищеного драмтеатру. Або ялинку з окупованого Сєвєродонецька, яка стоїть на тлі пораненого обстрілами будинку. Або ялинку зі "звільненого" Лисичанська, що стоїть навпроти гірничо-індустріального коледжу, який влітку 2022 р. згорів внаслідок російського обстрілу.

Лисичанську "головну ялинку" окупанти навіть не намагалися святково прикрасити. Навіщо? Для кого? Українці на окупованих територіях стали "громадянами РФ" та "своїми" для росіян лише у сюжетах кремлівських пропагандистів. Насправді - вони чужі, незважаючи на те, чи приймають цей факт самі жителі "звільнених" територій чи ні...

оккупированный Мариупольоккупированный Северодонецкоккупированный Лисичанск

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк