04.01.2024, 13:16

"Припиніть розміщувати САУ у житлових забудовах": Відверта правда про обстріл Донецька від пропагандистів

Марина Гончар | Всі новини автора
тв

Російський пропагандистський експерт у своєму виступі на федеральному телебаченні підтвердив, що збройні сили РФ використовують мирне населення Донецька під час артилерійських дуелей. Він закликав російську армію припинити розміщення самохідної артилерії у житлових районах.

Про це пишуть у сепаратистських пабликах, передає Час Пік із посиланням на регіональний ТГ-канал "Донбас Оперативний".

Ця несподівана визнана правда розкриває гірку реальність десятирічної історії обстрілів Донецька. Пропагандист також висловив подив з приводу того, як ця інформація була надана для показу в ефірі з огляду на те, що протягом усіх цих років йшлося про бомбардування мирного населення. Він також додав, що Збройні Сили України стріляють із мінімальними відхиленнями, мінімізуючи ризик для цивільних.

"ЗС РФ прикриваються мирним населенням Донецька під час артдуелей. Про це на федеральному ТБ заявив російський військовий експерт Олександр Артамонов. Від імені донеччан він звернувся з проханням до нашої армії, щоб військові перестали розміщувати САУ в житлових забудовах. Найчастіше це відбувається в Куйбишевському і Київському районах Донецька. Ось така ось гірка правда через 10 років обстрілів Донецька.Незрозуміло звичайно, як це взагалі вирішили пустити в ефір, адже всі ці роки йшлося про бомбардування мирного населення.А тут ще Артамонов підлив олії у вогонь, зазначивши, що ЗСУ стріляють без відхилень", - йдеться у повідомленні.

Примітно, що протягом довгих років Кремль активно розповсюджував лише свою версію подій, замовчуючи факти використання мирних жителів як "живий щит" під час військових дій.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: На ТОТ Донеччини спостерігається товарний дефіцит, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк