06.01.2024, 14:49

У Чорному морі біля берегів Севастополя виявлено невідомий затонулий корабель

В Черном море у берегов Севастополя обнаружен неизвестный затонувший корабль

Біля берегів Севастополя фрідайвери виявили невідомий затонулий корабель. Ідентифікувати корабель поки що не вдалося.

Після руйнівного шторму, що обрушився на Крим у ніч проти 27 листопада 2023 р., після обстеження морської акваторії біля узбережжя Севастополя було виявлено раніше невідомий затонулий корабель. Про це у соцмережах повідомила Асоціація підводної діяльності Криму та Севастополя, повідомляє Час Пік.

У берегов Севастополя обнаружен неизвестный затонувший корабль

Як ]]>пише ]]>"Севастопольська газета", затонулий корабель в районі 35-ї Береговій батареї 17 грудня виявила фрідайвер, рекордсменка світу та РФ з високогірного занурення на затримці дихання, тренер з підводного плавання Ганна Севаст'янова.

За її словами, ідентифікувати корабель поки що не вдалося. Це невелике судно, але військове чи цивільне, сказати поки що важко.

Спортсменка сподівається, що буде повторне занурення та додаткове дослідження - "якщо море дозволить, то знайдуться ще якісь фрагменти".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк