06.01.2024, 22:51

На Луганщині росіяни облаштовують катівню для власних військових, - голова ОВА

КАТІВНЯ

Катівню в окупованому Суходільську Луганської області загарбники вирішили переобладнати для власних солдатів, які відмовляються йти на штурм. Раніше її використовували для тортур над українцями.

Про це ]]>повідомив]]> очільник Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі "Еспресо", передає Час Пік.

За його словами, колишню катівню в Суходольську, що використовувалась для тортур над українцями, тепер переоблаштовують для утримання російських військових, які відмовляються приймати участь у штурмах:

"Нещодавно ми отримали інформацію, що в Суходольську замість колонії окупанти хотіли створити катівню для утримання непокірних. Втім, так вийшло, що найближчим часом вони її звільняють від заарештованих і вже будуть наповнювати її своїми військовими, які відмовляються йти на мʼясні штурми", – заявив Лисогор.

Очільник ЛОВА закликав мешканців окупованих територій бути обережними та уважними при споживанні інформації з окупаційних джерел. Він зауважив, що висловлювання, які не збігаються з офіційною позицією окупантів, можуть стати загрозою для життя та безпеки громадян. Також він попередив про можливі наслідки для тих, хто висловлює підтримку України:

"На тимчасово окупованих територіях людям дуже уважно слід читати пабліки на новини. Оскільки часто те, що не погоджено з окупаційною владою, становить загрозу для звичайних людей. Тим паче висловлювати свою думку на підтримку України. Адже дуже часто наших людей окупанти затримують і проводять потім "профілактичні бесіди". Це дуже небезпечно для українців на тимчасово окупованих територіях".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "У швидкі не додзвонитися": Жителі Лисичанська повідомляють про кризу у наданні медичної допомоги

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк