07.01.2024, 14:33

"Несправедливо": Жителі Лисичанська та Рубіжного обурюються, що їм дають маленькі компенсації за зруйноване житло

Луганская, война

Жителі окупованих міст Лисичанськ та Рубіжне на Луганщині скаржаться, що їх незаслужено ображають, виділяючи маленьку компенсацію за зруйноване житло.

Жителі окупованих Лисичанська та Рубіжного обурюються, що на Херсонщині видають сертифікати на купівлю житла, а мешканцям "трикутника" виділяють лише грошову допомогу, на яку неможливо придбати житло навіть на території Луганщини, повідомляє Час Пік.

У мережі люди пишуть, що стали бомжами й змушені блукати по орендованих квартирах, які коштують досить дорого.

Багато хто скаржиться, що компенсацію обіцяють, але оформити її не так просто, бо на кожну довідку доводиться чекати місяцями. Але навіть якщо пощастить отримати компенсацію - житло на ці кошти придбати все одно не вийде...

Скаржаться не лише ті, хто вибрав життя в окупації, а й ті, хто перебрався до РФ. Судячи з повідомлень у мережі, "своїми" жителі т.зв. "ЛНР" в РФ так і не стали...

Схоже, "красиві картинки", які малювали "почекунам" кремлівські пропагандисти, не збігаються з моторошною реальністю, в якій доводиться існувати мешканцям окупованих міст.

А незабаром окупанти обіцяють побудувати в "ЛНР" три підприємства з переробки сміття та три сміттєперевантажувальні станції. Один зі сміттєпереробних заводів – у Сєвєродонецьку.

Добірку відповідних висловлювань незадоволених мешканців окупованих Лисичанська та Рубіжного опублікував Telegram-канал "]]>Трикутник]]>".

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк