07.01.2024, 16:26

"Щоб його знайти, треба пів міста обійти": Жителі Лисичанська розповіли про мобільний зв'язок та таксофони

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області з'явилися таксофони. Але щоб знайти його, або обіцяний Пасічником мобільний зв'язок, "потрібно пів міста обійти".

Про це пишуть мешканці Лисичанська у регіональних пабліках, передає Час Пік.

"Де зв'язок дали? Я маю на увазі, що його немає. І ніхто не збирається це робити". "Пасічник начебто висловився, що зрозумів, що присутність зв'язку не пов'язана з прильотами. А зв'язок так і не дали. Нелогічно...", - пишуть лисичани.

Також, за словами місцевих жителів, у місті нібито є таксофони, але дістатися до них неможливо:

"Так, 3 таксофони на місто, це не про що. Один побачила, де ще 2 не знаю".

"8 таксофонів на три міста. Скільки потрібно часу, щоб дістатися до нього? Та й під час комендантської години бігати містом небезпечно".

Читайте також: "У швидкі не додзвонитися": Жителі Лисичанська повідомляють про кризу у наданні медичної допомоги

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк