07.01.2024, 22:02

У мережі з'явилася свіжа добірка кадрів з окупованого Сєвєродонецька - фото

вапро

В тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області більшої частини будівель торкнувся "руський мир". Зруйновані будинки так і не дочекалися "ремонту". Моторошні кадри з'явилися у соцмережі.

Світлини оприлюднив ТГ - канал]]> "По Северу"]]>, передає Час Пік.

Місто нагадує кадри з фільми про апокаліпсис: зруйновані багатоповерхівки, на вулицях зовсім немає людей.

На перших фото можна побачити обвалену частину будинку по вулиці Менделєєва 15. Напевно російське "відновлення" не дісталося до цього району міста.

Наступна добірка містить кадри "звільненого" Сєвєродронецька. Пустинні вулиці понівеченого міста вказують на те, що додому повернулося "безліч" жителів. 

На кадрах, які нещодавно з'явилися у мережі закарбований вечірній проспект Гвардійський. Лише в декількох квартирах горить світло. Це свідчить про мізерну кількість мешканців, які проживають у багатоповерхівках.

Російська влада планує "відновлення" на окупованих територіях Луганської області та планують побудувати три підприємства з перероблення сміття та три сміттєперевантажувальні станції.

Нагадаємо, що ексвикладачка київського університету, яка тепер називає себе волонтером та допомагає російським воякам, влаштувала "подорож" по зруйнованих містах окупованої Луганщини. Побачила вона й "звільнений" Сєвєродонецьк. На своїй сторінці забороненої в Україні соцмережі "ВКонтакте" 5 січня зрадниця опублікувала моторошні знімки.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

У Росії заарештували підлітка з Дагестану за підпал бомбардувальника

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк