08.01.2024, 21:40

Рубіжне закрили на в'їзд: окупанти переносять знешкодження бомби та відключають зв'язок

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

Сьогодні у мережі з'явилася тривожна інформація про закриття на в'їзд міста Рубіжне Луганської області. Відомо, що окупаційна "влада" прийняла рішення закрити доступ до міста через виявлення авіаційної бомби ФАБ-250, яку, за повідомленнями, "загубив" російський повітряний корабель.

Згідно зі свідченнями "почекунів" та інших любителів "руського миру" в сепаратистських чатах, які стверджують, що "паніки немає", явно видно, що ситуація насправді напружена, передає Час Пік.

Зокрема, повідомляється про перенесення знешкодження бомби на завтра, а також про плани окупантів відключити зв'язок для уникнення поширення інформації:

"Знешкодження на завтра перенесли на 11 ранку, так само завтра відключать усі комунікації",

"Вісті з міста. Обстановка колишня, всі чекають завтрашнього дня. Паніки немає. Звичайно, все на нервах", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бомбою ФАБ-250 загарбники атакували житловий квартал міста, який навесні 2022 року дивом уцілів після їхнього штурму. Нові руйнування та втрати завдано вже постраждалим будинкам. Госпіталізовані ті, хто зазнав тяжких ушкоджень, менш тяжких постраждалих перевозять до пунктів тимчасового перебування. Продовжується пошук людей, які вважаються зниклими безвісти.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Не давайте нікому ламати своє": У мережі обговорюють "ремонти" в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк