09.01.2024, 12:23

Загарбники запустили новий метод паспортизації на ТОТ, - ЦНС

вапролд

Російські окупанти запустили сервіс "я в Росії", щоб пришвидшити паспортизацію мешканців тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомив ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Ворог пропонує мешканцям ТОТ, в тому числі неповнолітнім (з 14 років) оформляти онлайн заявку на отримання "паспорту" РФ, страхування та іншої макулатури", - передає Час Пік.

Окупанти змушені запустити такий сервіс через відмову місцевим від отримання паспорта.

"Багато людей саботують процес, але тепер окупанти змушуватимуть цивільних реєструватися онлайн", - наголошують у ЦНС.

Крім цього, сервіс також використовується для того, щоб записатись на прийом до лікаря, але лише за наявності паспорта РФ.

Таким чином окупанти вчергове порушують міжнародне право, позбавляючи медичної допомоги мешканців ТОТ, які не отримали "червону макулатуру".

Як повідомлялось раніше, більшість цивільних лікарень на окупованих територіях не функціонують. Понад половину - вже перепрофільована у військові шпиталі. Ще частину окупанти просто закрили через брак кадрів. 

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Окупаційна влада продовжує знущання з літніх мешканців Маріуполя: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк