09.01.2024, 14:22

​​​​​​​Війська РФ поновили штурмові дії на Куп'янському напрямку, - ХОВА

пролдж

Російські окупанти хвилями атакують позиції ЗСУ на Куп'янському напрямку, але успіху не мають.

Про це, з посиланням на голову Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

За словами Синєгубова, обороноздатність Харківської області щодня підвищується, аби наші військові були максимально ефективними на полі бою.

Протягом останнього тижня на Куп'янському напрямку спостерігалось зниження штурмових атак ворога через погіршення погодних умов й через те, що наші воїни завдавали ворогу серйозного ураження.

"Однак, сьогодні штурмові дії вже поновилися. І зранку наші воїни вже відбивали намагання ворога захопити певні території населеного пункту Синьківка. Наразі успіху у них немає. Ці штурмові атаки йдуть хвилями, абсолютно у нас спрогнозовані. І наші ЗСУ до цього готові", - додав Синєгубов.

За його даними, на Харківщині зафіксовано посилення обстрілів цивільних населених пунктів. За добу з 8 на 9 січня їх вже понад 20.

"Росія обстрілює Харківський район — Липці, Чугуївський район — Вовчанськ, Куп'янський напрямок. Дворічна має 70% повністю зруйнованої інфраструктури, там проживають близько 100 людей. Ізюмський напрямок також постійно під ворожим вогнем”, – розповів Синєгубов.

За добу на Харківщині зруйновано кілька десятків житлових будинків. У Змієві 8 січня ракетами С-300 ворог влучив у приватний сектор, загинула жінка. Рятувальники, дістали з під завалів двох людей.

Ще продовжуються роботи на місцях влучень після обстрілів 30 грудня і 2 січня.

Як повідомлялось раніше, російські війська можуть планувати посилення повітряних атак. Наземний наступ ймовірно відбудеться незабаром після цього.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

У мережі з'явилося повідомлення про знешкодження бомби у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк