09.01.2024, 20:41

"Низка населених пунктів без електроенергії": Через дефіцит фахівців окупанти не можуть подолати наслідки негоди на ТОТ

свет

Суворі метеорологічні умови на тимчасово окупованих територіях півдня України викликали серйозні проблеми з енергопостачанням. За даними оперативних служб, в електричних мережах 150 кВ виникло відключення. Однак у загарбників виявилося недостатньо кваліфікованих фахівців для швидкого вирішення цієї проблеми.

Про це сьогодні повідомили у ]]>пресслужбі]]> Центру національного спротиву, передає Час Пік.

Низький рівень кадрів в енергетичній галузі російських окупантів став причиною того, що вони не можуть ефективно реагувати на виниклі пошкодження в системі електропостачання. Особливо це стосується Херсонщини та Запоріжжя, де внаслідок небажання багатьох фахівців підтримувати окупаційний режим залишилося недостатньо кваліфікованих працівників.

Багато енергетиків покинули регіон після захоплення, висловивши свою незгоду із загарбницькою політикою. Це призвело до серйозного дефіциту робочої сили, що конкретно вражає енергетичний сектор окупованих територій.

Крім того, повідомляється, що помітно недоукомплектування ДСНС, яке додатково ускладнює ситуацію.

Зазначимо, що ці проблеми свідчать про нездатність Російської Федерації забезпечити життєдіяльність тимчасово окупованих територій, порушуючи тим самим міжнародне право, яке покладає цю відповідальність на росіян.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що тимчасово окуповані території України натрапили на новий етап примусової "паспортизації" в результаті впровадження нового інтернет-сервісу "Я в Росії". Згідно з інформацією, отриманою з підпілля, росіяни розробили цей сервіс у відповідь на активний супротив місцевого населення та його відмову від участі в процесі "паспортизації".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Зніміть гроші та залиште місто": У Севастополі з'явилися повідомлення про заплановані удари - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк