10.01.2024, 12:07

Естафету з підпалів перехопив окупований Сєвєродонецьк - фото

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апролд

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області по вулиці Федоренко сталася пожежа. Загарбники стверджують, що  приміщення було нежитловим.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"9 січня о 16:35, сталася пожежа у 4-поверховому будинку по вулиці Федоренко. Горів 1 поверх будинку. Ліквідували пожежу о 18:35 того дня", - йдеться у повідомленні.

За словами окупантів, це приміщення було нежитловим. Що спричинило спалах - так звані ресурси не уточнюють. Про жертв та постраждалих інформація відсутня. 

Нагадаємо, що в окупованому Лисичанську, що на Луганщині, продовжують горіти житлові приміщення. Так чергова пожежа сталася у дворі житлового будинку в районі водоканалу. В ніч на 3 січня горіла квартира на 2-му поверсі п'ятиповерхового будинку. У так званому "МНС ЛНР" повідомили про загибель чоловіка у пожежі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

На ТОТ обманом змушують українських дітей писати "листи вдячності" окупантам

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк