10.01.2024, 20:52

У Криму окупанти досі не виплатили компенсацію за пошкоджені стихією будинки: подробиці

Марина Гончар | Всі новини автора
крим

У листопаді 2023 року на тимчасово окупованому Кримському півострові великі пошкодження внаслідок шторму залишили тисячі будинків в руїнах. Сподівання на допомогу від окупантів виявилися марними, адже місцеві мешканці, які втратили своє майно, так і не отримали обіцяних компенсацій.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За даною інформацією, окупаційна "адміністрація" обіцяла виплатити 10 тисяч російських рублів, що в еквіваленті становить приблизно 4200 гривень. Проте ця компенсація так і не була надана, покладаючи тяжкий фінансовий тягар на плечі тих, хто постраждав від природної катастрофи:

"У листопаді 2023 року на тимчасово окупованому Кримському півострові в результаті шторму було пошкоджено тисячі будинків — компенсацією за руйнування постраждалі не отримали.

Так, ворог пообіцяв постраждалим виплатити 10 тис. своїх фантиків, що в перерахунку на гривні складає 4200 грн. Проте й цю обіцянку окупаційна адміністрація не виконала", - йдеться у повідомленні.

Ця ситуація не лише відзначається бездіяльністю окупантів, але також викриває їхню абсолютну байдужість до гідності та потреб місцевого населення. Замість того, щоб надавати допомогу та демонструвати співчуття, росіяни продовжують свою політику використання Криму як військової бази, демонструючи свої негуманітарні призначення у цьому регіоні.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Росіяни атакували Куп'янський район на Харківщині авіабомбами, загинула жінка - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк