12.01.2024, 19:39

Окупацйна "влада" досі не може вирішити проблему з подачею електроенергії на ТОТ

Марина Гончар | Всі новини автора
струм

У зв'язку зі знеструмленням високовольтних ліній на тимчасово окупованій Херсонщині через негоду, гауляйтери стикаються із серйозними труднощами у відновленні енергопостачання. Важливо відзначити, що енергетична галузь регіону почала страждати через дефіцит робочої сили, адже багато фахівців покинули область внаслідок окупації.

Про це сьогодні повідомили у ]]>Центрі національного спротиву]]>, передає Час Пік.

На ТОТ, згідно з міжнародним правом, на окупанта покладена відповідальність за забезпечення життєдіяльності населення. Однак, негода призвела до знеструмлення більшості високовольтних ліній, оскільки дефіцит працівників у енергетичній галузі, більшість з яких залишила регіон через окупацію, ускладнює проведення робіт.

Навіть після приєднання росіянами украдених українських вітрових електростанцій наприкінці 2023 року, окупанти не здатні відновити життя регіону на попередній рівень лютого 2022 року. 

Гауляйтери, які залишили регіон, не можуть ефективно впоратися з негодою через недостатність ресурсів та персоналу. 

Ситуація на тимчасово захоплених територіях продовжує погіршуватися, підкреслюючи неспроможність окупантів забезпечити належні умови життя населенню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі окупованих з 2014 року міст Луганщини незадоволені життям у "руському мирі". Понад 9 років вони бачать "відродження та процвітання" лише на екранах телевізорів.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Жодного шансу окупантам": Залужний показав роботу HIMARS на фронті - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк