13.01.2024, 21:12

"Технологічний прорив у Сєвєродонецьку": У мережі розповіли про "переваги" встановлення стаціонарного телефону

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апрол

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області останнім часом "мають популярність" стаціонарні телефони. 

Дану інформацію оприлюднив журналіст Денис Казанський у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

У Сєвєродонецьку стався справжній "технологічний прорив". За відсутності інтернету і зв'язку, місцеві мають "можливість" телефонувати, але не всюди.

"Інтернету і зв'язку немає, але зате є можливість встановити стаціонарний телефон і за 3 рублі дзвонити в "ЛНР", "ДНР" і Росію. Як тобі таке, Ілон Маск!", - наголосив журналіст.

У місцевих чатах йде обговорення подробиць щодо отримання цього блага цивілізації:

"Ми поставили вдома стаціонарний телефон, можна дзвонити в ЛНР ДНР і Росію. Хвилина 3 рубля. За місцем теж, держслужби безкоштовно",

"Куди звертатися за встановленням і скільки чекати?",

"Пошта, навпроти "Шале", на другому поверсі, подати заявку, встановлення 500 р. + 200 р. передоплата, протягом 2-х тижнів встановлять, але свій телефонний апарат потрібен", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, що у сусідньому Лисичанську теоретично теж можна встановити стаціонарний телефон. Щоправда, це не забезпечить повноцінного зв'язку із зовнішнім світом та зіткнеться з проблемою відсутності електрики.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Українські військові показали, як знищують бліндажі окупантів на Луганщині - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк