14.01.2024, 13:37

Окупанти атакували пожежний підрозділ у Херсонській області: є постраждалі

вапроогн

Сьогодні, 14 січня, російська армія атакувала Станіслав Херсонської області. Окупанти вдарили по пожежному підрозділу, поранено рятувальників.

Про це, з посиланням на ]]>Telegram]]> голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, передає Час Пік.

За його словами, росіяни атакували дроном-камікадзе підрозділ місцевої пожежної охорони. Поранення отримали четверо пожежників.

"У них діагностували контузії, вибухові та черепно-мозкові травми", - зазначив Прокудін.

Постраждалі рятувальники відмовилися від госпіталізації після надання медичної допомоги.

За даними ]]>Херсонської обласної прокуратури]]> 14 січня 2024 року близько 09:00 російська армія направила дрон-камікадзе на Станіслав.

"Внаслідок його вибуху пошкоджено пожежний автомобіль та отримали поранення четверо співробітників місцевої пожежної охорони", - йдеться у повідомленні.

Пожежники долали наслідки нічного обстрілу Станіславської  громади. 

Унаслідок нічного ворожого обстрілу населеного пункту пошкоджено 20 приватних будинків, господарчі та інші нежитлові споруди. 

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

РФ готує нові десантно-штурмові бригади для операцій в українському тилу - ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк