16.01.2024, 16:53

Алчевськ під окупацією: Місто перетворюється на велетенський смітник

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апро

Тимчасово окупований Алчевськ Луганської області потопає у смітті, купи якого можна спостерігати не тільки біля сміттєвих баків.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік. 

Протягом окупації міста, місцеві мешканці неодноразово скаржились на те, що так звана влада перетворює населений пункт на смітник.

Цього разу у мережі оприлюднили світлини, зроблені в районі шостого ЖЕКу - велетенські сміттєзвалища, які не вивозяться та не регулюються. 

За словами очевидців, подібна ситуація спостерігається по всьому місту.

Як повідомлялось раніше, на тимчасово окупованих територіях сходу України росіяни збираються побудувати сміттєзвалища, які обслуговуватимуть РФ. У ЦНС зазначають, що окупанти вже практикують вивіз сміття з Ростовської області на Донеччину. Безпосередньо у Ростовській області росіяни не почали будувати полігон через протести місцевих жителів.

На захоплених росіянами територіях Луганської області відбувається стагнація у питаннях розвитку міст. Місцеві жителі висловлюють своє невдоволення у соціальних мережах, наголошуючи на тому, що, попри регулярні заяви про "покращення" ситуації, реальних змін практично не відбувається.

Читайте також:

У мережі показали, який жахливий вигляд має один з районів окупованого Рубіжного - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк