15.01.2024, 10:27

На Луганщині та Донеччині росіяни зібралися будувати сміттєві полігони, щоб звозити відходи з РФ, - ЦНС

мусор

На тимчасово окупованих територіях сходу України росіяни збираються побудувати сміттєзвалища, які обслуговуватимуть РФ.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"Кремль планує побудувати низку сміттєзвалищ на тимчасово окупованих землях сходу України, які обслуговуватимуть РФ. Шість таких звалищ ворог планує створити на ТОТ Луганщини, ще три на Донеччині. Звозити сміття туди планують не лише з ТОТ, а з Ростовської, Білгородської та Воронезької областей", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначають, що окупанти вже практикують вивіз сміття з Ростовської області на Донеччину. Безпосередньо у Ростовській області росіяни не почали будувати полігон через протести місцевих жителів.

Як повідомлялося раніше, один із заводів з переробки сміттєвих відходів окупанти планують збудувати у Сєвєродонецьку. Також переробляти відходи хочуть у Луганську та Антрациті. Як зазначають у ЛОВА, будівництво сміттєпереробних заводів росіян турбує більше, ніж відновлення житлового фонду. Сміттєперевантажувальні станції, ймовірно, будуть побудовані в Білокуракиному, Краснодоні та Первомайську.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Окупанти перетворюють захоплені території Донбасу на велике звалище: вже звозять сміття з РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк