16.01.2024, 20:42

"Гречка з личинками і рис з міллю": Як місцева "влада" дякує луганчанам за підтримку Путіна

Марина Гончар | Всі новини автора
луганск

На тимчасово окупованих територіях продовжуються систематичні фальсифікації у рамках майбутніх виборів. У мережі з'явилося відео, зняте в Луганську, яке приголомшує глядачів, демонструючи факти "підкупу" жителів міста при підписанні підтримки Путіна.

Відповідний ролик опублікував луганець у соціальну мережу TikTok, передає Час Пік з посиланням на регіональний ТГ-канал "]]>ТРК Донбас Онлайн]]>".

На відеоролику показано, як місцеві жителі, які поставили підпис за Путіна, отримують від так званої "адміністрації" продуктовий "набір". Він містить кілька пакетів рису і гречки, але це ще не все. Ймовірно, личинки та залишки молі йдуть "бонусом"...

Такий цинічний метод, мабуть, є спробою "підкупу" вже й так оброблених пропагандою жителів окупованих територій.

Увага!!! На відео є ненормативна лексика.

Ці події свідчать лише про те, що на ТОТ продовжуються спроби підтримати поточний режим силою, включаючи маніпуляції з "виборами".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на захоплених росіянами територіях Луганської області відбувається стагнація в питаннях розвитку міст. Місцеві жителі висловлюють свою тривогу та невдоволення на адресу окупаційних "влад", вказуючи на нестачу дій у напрямку відновлення інфраструктури та підтримання звичайних умов життя.

Читайте також: "Будинки для молоді": Окупанти створюють заклади для "промивання мізків" українським дітям

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк