17.01.2024, 19:57

У Рубіжному неспокійно: сьогодні ввечері пролунало три гучні вибухи

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганській області сьогодні ввечері прогриміли три потужні вибухи, що спричинили хвилювання серед місцевого населення. Наразі місця "прильотів" залишаються невідомими, але жителі ретельно висловлюються в пропагандистських чатах про те, що це було "ППО".

Попередні звіти говорять про те, що вибухи були супроводжені сильною вібрацією, охарактеризованою як щось невластиве системам ППО, передає Час Пік із посиланням на регіональний ТГ-канал "]]>Трикутник]]>".

"Рубіжне. 40хв. тому було три потужні вибухи. Куди саме прилетіло - невідомо", — йдеться у повідомленні.

У пропагандистських чатах місцеві "почекуни" висловлюють впевненість у тому, що це дії систем ППО.

"Вісточка з міста", розміщена незабаром після вибухів, описує три гучні звуки, схожі зі звуками систем ППО, але з підкресленим невпевненим тоном щодо їхнього походження. Також відзначається сильна вібрація.

Крім цього, у повідомленні йдеться, що у місті зараз прохолодно, на відміну від учорашнього дня – дощу немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованих населених пунктах Луганської області вартість комунальних послуг не поєднується з реальними пенсіями та зарплатами. Квитанції, які одержують місцеві жителі, шокують.

Читайте також: "Тільки чотири дитини знайшли": Окупанти розповіли, як відбувається "реабілітація дітей" у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк