17.01.2024, 10:18

Жити в зруйнованих містах виявилося дорожче, ніж у цілих: в окупованому "трикутнику" скаржаться на "фантастичні" платіжки

северодонецк

У тимчасово окупованих населених пунктах Луганської області вартість комунальних послуг не стикується з реальними пенсіями та зарплатами. Квитанції, які одержують місцеві жителі, шокують.

Про ситуацію в Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному повідомляє Telegram-канал "]]>Трикутник]]>" із посиланням на інформацію користувачів мережі, передає Час Пік.

Як стверджують у мережі, у містах "трикутника" раптово зросла вартість утримання прибудинкової території. Мешканці квартир отримують квитанції, в які важко повірити.

"За утримання житла 1200 (російських рублів - ред.) нараховують. ЖЕК нараховував близько 160 грн на місяць", - пишуть у мережі.

Як уточнює Telegram-канал, нинішній тариф за утримання прибудинкової території складає близько 500 гривень. Росіяни зруйнували місто, але жити в ньому стало дорожче.

Варто зазначити, що субсидії в окупованих містах - розкіш. Так, мешканці Сєвєродонецька, які змушені обігрівати взимку квартири електрикою, адже центрального опалення немає, скаржаться на відсутність субсидій. Платити за квитанціями повну вартість людям просто нема чим, оскільки одне тільки світло майже відповідає місячній пенсії.

Читайте також: Проблеми міста зачекають: гауляйтер Сєвєродонецька засвітився у Москві на "патріотичному" зборищі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк