16.01.2024, 08:28

Проблеми міста зачекають: гауляйтер Сєвєродонецька засвітився у Москві на "патріотичному" зборищі

николай моргунов

Окупований Сєвєродонецьк для мешканців та для "керівництва" - не одне й те саме. Поки люди, які залишаються у місті, ледве виживають, місцевий гауляйтер розважається у московських поїздках.

Окупаційна "адміністрація" Сєвєродонецька оприлюднила звіт про поїздку гауляйтера Миколи Моргунова до Москви, передає Час Пік.

На фото радісний представник окупаційної влади позує на тлі новорічної ялинки та безтурботно радіє життю. У російській столиці Моргунов брав участь у "важливому" форумі та отримав "багато по-справжньому цінної інформації про можливості розвитку муніципалітетів, що важливо зараз для території Сєвєродонецька".

Мабуть, "інформація про розвиток муніципалітету" в одне вухо залетіла, а в інше вилетіла, оскільки реальних змін у Сєвєродонецьку не сталося. Поки Моргунов розважається в Москві, зруйнований Сєвєродонецьк тоне в гуманітарній та комунальній катастрофі. Про благоустрій міста можна взагалі забути. Сніг, який нещодавно випав, ніхто не прибирає, про що говорять фото. У мережі навіть припускають, що "кучугури та слизькі доріжки - це новий тренд у міському благоустрої".

Читайте також: "Засніжена ізоляція": Жителі окупованого Сєвєродонецька скаржаться, що місто загрузло в снігу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк