14.01.2024, 09:07

"Засніжена ізоляція": Жителі окупованого Сєвєродонецька скаржаться, що місто загрузло в снігу

оккупированный Северодонецк

Сьогодні окупований Сєвєродонецьк живе своїм життям – люди окремо, влада окремо. Поки "визволителі" рапортують про "великі досягнення", люди розповідають про проблеми міста.

Поки російські пропагандисти розповідають, що життя у Сєвєродонецьку "налагоджується" й сєвєродончани "обласкані" російськими "братами" з усіх боків, самі жителі окупованого міста розповідають про сірі будні та проблеми, повідомляє Час Пік.

Багато разів вже говорилося про те, що місто живе в інформаційному вакуумі без сталого мобільного зв'язку та без інтернету. Про те, що у місті великі проблеми з комунальними послугами, дефіцит ліків та нестача медичного персоналу. Про те, що після ремонтів, які роблять "понаїхавші спеціалісти" з РФ, не знаєш - чи плакати, чи сміятися...

А тепер ще й зима прийшла "несподівано" і у сєвєродончан проблем побільшало. Telegram-канал "]]>Трикутник]]>" опублікував повідомлення про ситуацію в місті, яке "загрузло в снігу".

Автор запевняє, що влада зовсім не дбає "про добробут своїх громадян": " Вулиці... не просто не чистять, вони немов забуті у часі та просторі. Тротуари? Хто про них думає? ... хтось у керівництві, ймовірно, вважає, що кучугури та слизькі доріжки - це новий тренд у міському благоустрої... люди, що залишилися у засніженій ізоляції, чекають, коли ж влада прокинеться... місто загрузло у снігу..."

А як же "правдиві" сюжети про те, як місто ударно готувалося до зими? Про те, що т.зв. "ЛНР" отримала від "шефів" нову спецтехніку, зокрема й снігоприбиральну? Про те, що після січневих снігопадів на вулиці вийшла снігоприбиральна техніка? Чи сніг прибирають лише у "столиці ЛНР"?

Поки російські телеглядачі дивляться, як "відроджується звільнений" Сєвєродонецьк, жителі окупованого міста чекають, коли влада почне вирішувати насущні проблеми...

Втім, якщо населення т.зв. "ЛНР" думає, що погано живеться лише їм, вони глибоко помиляються. Навіть жителі Донецька заявили, що на місто "забили"...

оккупированный Северодонецк оккупированный Северодонецк оккупированный Северодонецк

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк