16.01.2024, 08:48

"Де субсидія на електроенергію?": Мешканці Сєвєродонецька не знають, чим розплачуватися за світло

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області централізоване опалення - розкіш, а грітися електрикою дуже дорого. Жодних субсидій у людей немає.

Про ситуацію в Сєвєродонецьку повідомляє Telegram-канал "]]>Трикутник]]>" із посиланням на інформацію користувачів мережі, передає Час Пік.

У мережі виникають обурення щодо дорожнечі електроенергії та відсутності субсидій. Але й не "накручувати" світло не вийде, адже в такому разі залишиться лише замерзнути у своїй квартирі.

"Сєвєродонецьк. Трьошка. Опалення немає. Батареї холодні. Минулого місяця заплатила за світло 5500 рублів, цього місяця принесли (квитанцію - ред.) - 8500 рублів. Де субсидія на електроенергію?", - пише користувачка мережі.

Telegram-канал зазначає, що пенсія у Сєвєродонецьку становить близько 10 тисяч рублів. Платити за світло 8500 рублів - чи не дорого?..

Втім, місцеве "керівництво" життя людей турбує мало. Наприклад, гауляйтер Моргунов чудово проводить час у Москві, розмірковуючи про "розвиток муніципалітету". І в нього все гаразд, на відміну від реальних людей.

Читайте також: Лисичанськ під потужним обстрілом?: У мережі розповіли численні "прильоти"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк