19.01.2024, 11:43

У мережі розповіли, як виживає окуповане Рубіжне

Оксана Мовчан | Всі новини автора
івапп

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області, на думку місцевих "почекунів", налагоджуються життя - неймовірні ціни, ремонти за свій кошт та "особливе" відношення до людей так званої влади.

Про це повідомляє ТГ- канал ]]>"Трикутник"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевої жительки, у Рубіжному "життя налагоджується" - розбиті дороги та космічні ціни. 

"Добрий день! Я все розумію що там відбувається, але дороги розбиті, ціни на продукти космічні, щойно заїхали робітники почали робити дахи, а вікна вставляють люди власним коштом. Це в Сєвєродонецьку держава ставить вікна та міняє батареї", - йдеться у повідомленні.

Важче всього приходиться людям пенсійного віку. Вижити на російські виплати - це той ще квест, а ще треба ремонт за власний кошт робити.

"А візьміть людей похилого віку. У них пенсія маленька, їм вистачає її тільки комуналку оплатити й ліки купити. Ну може щось поїсти купити. Як вони зможуть собі вікно поставити?", - пишуть у мережі.

Автор повідомленні навіть особисто зверталася зі скаргами до так званого мера міста. 

"Мер міста Рубіжного для людей нічого не робить! І я йому це особисто говорила в міськвиконкомі. Там взагалі скотиняче поводження до людей", - наголосила вона.

Також вона наполягає на тому, що у місті відсутні прильоти, хоча мережею шириться зовсім інша інформація.

"Так, в місті гучно, але прильотів немає - відльоти", - стверджує автор.

Нагадаємо, що окупаційна "адміністрація" Рубіжного днями підтвердила інформацію, що у місті було кілька "прильотів". Як заявила "влада", снаряди вибухали у різних районах, але постраждалих немає.

Читайте також:

Унікальний у світовій історії воєн та конфліктів випадок: експерт про знищення та пошкодження російських літаків А-50 та Іл-22

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк