23.01.2024, 16:36

Обстріл Харкова: момент удару потрапив на камери - відео

Сьогодні, 23 січня, росіяни завдали удару по житловому будинку в Харкові. На камери потрапило відео моменту удару. Висотний будинок, в якому знаходилися люди, миттєво перетворився на каркас, що розвалився. Наразі відомо про п'ятьох загиблих і десятки поранених.

На кадрах, які публікують ряд Telegram-каналів видно, що ракета прилетіла прицільно багатоповерхівкою, передає Час Пік.

Відеодоказ спростовує цинічні заяви російської пропаганди про те, що армія Росії нібито "знищила у Харкові військову частину".

Відео прильоту знято з досить близької відстані. Воно ясно показує, якою сили був удар і що залишилося від будівлі. Наразі триває рятувальна операція. Відомо, що щонайменше п'ять людей загинули.

Також у мережі з'явилося відео з місцевого розплідника, де відбувся удар. Його опублікував у Facebook співробітник розплідника Маргарита Зеленська.

На відео видно, як жінка годує цуценя молоком із пляшечки, проте за кілька секунд картинка змінюється. Чути гучний вибух, зникає світло, а щенята починають скиглити.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 січня, російські війська масовано обстріляли Україну. Під ударом був не лише Харків, а й Київ, Павлоград та інші міста.

Внаслідок атаки РФ пошкоджено три десятки житлових будинків у Харкові. З-під руїн отримали сильно пораненого чоловіка, його дружина і дитина все ще в зруйнованому будинку, їх шукають.

Нині відомо, що загинули п'ятеро людей. Відомо, що у Києві загинула одна людина, 22 - постраждали.

Також балістичними ракетами було завдано удару по передмістю Харкова. Пошкоджено газогін, санаторну школу для хворих дітей, житлові будинки та оздоровчий табір у Балаклії. Внаслідок "прильотів" постраждали діти.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк