09.02.2024, 13:41

Окупанти шукають інструкторів для своїх мілітаристичних "гуртків" на ТОТ

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цічсвук

На тимчасово "звільнених" територіях окупанти розвивають мережу спеціальних "клубів", до яких набирають підлітків.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За даними Центру, раніше такі "клуби" відкрили у Луганську та на Запоріжжі. Також такий заклад, де підлітків будуть готувати до служби в армії окупантів, планують відкрити на ТОТ Херсонщини. 

"Наразі в клуб шукають інструкторів у РФ, з досвідом служби на окупантів, які будуть мілітаризувати українських підлітків. Зауважимо, що для роботи не вимагають довідку про несудимість, адже саме ув’язнені є основою армії Росії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що гауляйтери анонсували створення на ТОТ Запоріжжя Центру військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання молоді "Воїн", який мають відкрити на базі дитячого оздоровчого табору "Іскра".

Тим часом в школах окупанти вводять посаду "наглядач за патріотизмом". Міністерство освіти РФ анонсує впровадження "нової системи" в школах країни, а також на тимчасово окупованих територіях.

Як повідомлялось раніше, у мережі показали, як виглядає одна зі шкіл в окупованому Лисичанську Луганської області після приходу "руського миру". Так виглядає "звільнення" по-російськи.

Читайте також:

На окупованій Луганщині "визволитель" розстріляв своїх побратимів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк