10.02.2024, 14:56

Пропагандистська "макулатура", артисти-гастролери та подомовий обхід: як на ТОТ проходить підготовка до "виборів Путіна"

как на ВОТ проходит подготовка к "выборам Путина"

Окупаційна влада на захоплених територіях України активно готується до "виборів Путіна". Для цього створили у "звільнених" регіонах купу "місцевих медіа", що прославляють окупацію, та відправили на гастролі по ТОТ російських артистів.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Як зазначили у ЦНС, пропагандистську "макулатуру" видають безкоштовно та редагує її місцева виборча комісія. Крім того, на тимчасово окуповані території відправили на гастролі російських артистів – "глашатаїв Кремля".

"Росіяни звозять посередніх “артистів” зі своєї провінції на ТОТ, аби створювати майданчики для пропаганди та в межах агітації у підтримку міжнародного злочинця владіміра путіна. 

Для цього в захоплені регіони доставили пересувні концертні комплекси, які й мають стати “трансляторами пропаганди", - повідомляє ЦНС.

З 17 лютого по 7 березня на окупованих територіях проведуть подомовий обхід виборців, нібито для інформування людей "про можливість участі у голосуванні на президентських виборах".

Насправді, це черговий спосіб "взяти на замітку" людей, що залишилися в окупації, а також попередити їх про покарання за відмову від голосування на "виборах Путіна". У рейдах братимуть участь озброєні бійці "Росгвардії", нібито з метою безпеки.

Тим часом далеко не всі жителі на "звільнених" територіях раді приходу "руського миру". Багатьом для "прозріння" знадобилося довгих 10 років...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк