13.08.2023, 08:46

"Пізнє прозріння": Жителі окупованого Донбасу розчаровані життям у "руському мирі"

Иллюстративное фото / Открытый источник

Жителі окупованих з 2014 року територій Донбасу, які радісно зустрічали "руський мир", починають визнавати, що райдужні очікування розбилися о страшну реальність.

Про що мріяли "почекуни", радісно розмахуючи триколорами та допомагаючи окупантам знищувати все українське? Яке життя уявляли собі у майбутньому? У будь-якому випадку, їхні очікування та плани далекі від моторошної реальності, в якій їм доводиться жити вже майже 10 років, повідомляє Час Пік.

Зруйновані та вмираючі міста, розграбовані та знищені підприємства, викорінення місцевого чоловічого населення в рамках "могилізації", зомбоване підростаюче покоління, свавілля - це далеко не повний перелік "принад", які отримали жителі Донбасу з приходом "руського миру".

Заперечувати очевидне продовжують лише ті "почекуни", які зайняли "тепле містечко" й продовжують заробляти на війні, або ті, у кого руки по лікоть у крові.

Багато хто з тих, хто свято вірив, що з приходом "руського миру" почнеться нове життя, вже розчаровані. Вони вже не бояться собі зізнатися в тому, що їхні очікування не виправдалися. Манящий та барвистий "руський мир" насправді перетворив їхнє життя на пекло.

Розсудливі люди "звідти" вже розуміють, що "найправдивіші у світі" російські новини нахабно брешуть. Що отримавши російський паспорт, жителі Донбасу по факту так і не стали "росіянами" з усіма їхніми правами, але вже перестали бути громадянами України...

За майже десятирічний термін вони мали змогу порівняти життя "до" та "після". І тепер багато хто розуміє, на що вони себе прирекли, радісно запрошуючи до свого дому "руський мир"...

Telegram-канал "]]>REGION 13]]>" цитує повідомлення одного з колишніх "сепарів зі стажем", як називає себе сам житель окупованих з 2014 року територій.

"Дурність моя в тому, що повірив. Але як виявляється, русне вірити не можна. Скрізь брехня, обман ...", - такого висновку дійшов чоловік, прозрівши, на жаль, занадто пізно.

На "нових звільнених" територіях ситуація не краща. Там люди більше року мріють про прості людські радощі. Але, новій "владі" на них начхати...

Жители оккупированного Донбасса разочарованы жизнью в "русском мире"

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк