11.02.2024, 14:32

На окупованій Луганщині через негоду без світла залишилося понад 67 тисяч абонентів

На оккупированной Луганщине из-за непогоды без света осталось более 67 тысяч абонентов

На окупованій території Луганської області без електропостачання залишаються 67 278 абонентів. Знеструмлено котельні, лікарні, школи, дитячі садки та житлові будинки.

Як заявила окупаційна влада, причиною масових відключень електроенергії в "ЛНР" стали несприятливі погодні умови - снігопад та крижаний дощ, повідомляє Час Пік.

"Без електропостачання залишаються 67 278 абонентів, більша частина з яких припадає на Свердловський, Ровеньківський, Краснодонський та Антрацитівський муніципальні округи", - заявили у т.зв. "уряді ЛНР".

Як заявила "влада", в найкоротші терміни необхідно відновити подачу енергії на знеструмлені соціальні об'єкти.

Синоптики прогнозували в ніч проти 11 лютого на території "ЛНР" мокрий сніг, що переходить у дощ, туман, ожеледицю та паморозь. МНС РФ по "ЛНР" оголосило 11 лютого штормове попередження.

Мешканцям т.зв. "ЛНР" не звикатиме до відсутності електрики. З того часу, як туди прийшов "руський мир", перебої зі світлом - для них звичайне явище. Масштабні роботи з "відновлення республіки" проводяться лише на словах, а всі аварії та "позаштатні ситуації" списуються на негоду та бойові дії...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк