15.02.2024, 16:54

"Спочатку фотосесії влаштовували, а тепер взялися за пензлик": В окупованому Лисичанську нова "розвага"

чіцувс

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області з'явився невідомий митець, який малює зруйновані пам'ятки міста.

Світлину оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

Якийсь невідомий художник, мабуть, вразився місцевими "краєвидами" та вирішив їх закарбувати. Чи приїжджий цей митець наразі невідомо. Але навряд чи у лисичан є час та бажання наразі малювати. Адже непросте життя в окупації вимагає зовсім інших зусиль.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово окуповану Попасну на Луганщині почали відвідувати "туристи". Вони роблять пости зі знищеного їхніми земляками міста - "для них це, як розвага - лазити руїнами, робити фото та відео сюжети".

Місцева окупаційна "влада" намагається показати бурхливу діяльність в рамках підготовки до виборів, не відстають й керівники "держустанов". У Лисичанську відкрито купують голоси виборців. Мережі шириться "цікаве" фото, зроблене в одній із лікарень міста. Пацієнтам та їхнім родичам пропонують знижки на послуги та препарати в обмін на "голос за Путіна".

Тим часом більшість пенсіонерів міста подали документи на перерахунок з надією отримувати гідніші виплати. Однак результатами залишилися незадоволені. За словами лисичан, "таке враження, що навіть не обтяжували себе перерахунком, враховуючи стаж. Кинули мінімалку і впоралися".

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"Трикутник".]]>

Читайте також:

ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного залишають без виплат: хто має шанс отримати грошову допомогу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк