29.02.2024, 12:16

У Ленінському районі Криму окупанти розстріляли власника м'ясного магазину на очах у дітей: що відомо

пролдж

У тимчасово окупованому Криму росіяни на очах у дітей і дружини розстріляли власника м'ясного магазину. Це сталося через відмову у відкритті магазину після закінчення робочого дня.

Про це повідомляє ТГ - канал]]> "Крымский ветер"]]>, передає Час Пік.

За даними видання, сталося це в смт Багерово Ленінського району. Там, як розповіла дружина кримчанина, уже по завершенні робочого дня, коли сім'я закрила магазин і збиралася додому, до них під'їхав "Урал". З автомобіля вийшли двоє людей, які зажадали продати їм м'ясо. Однак власники відмовили росіянам, аргументувавши тим, що потрібно було прийти раніше, а каса вже зачинена. На це окупанти дали агресивну відповідь.

"Власник хотів сфотографувати номер машини, щоб хамло заспокоїлося, але вони розлютилися ще сильніше. Спробували відібрати телефон, а коли не вийшло, один із них дістав з "Урала" автомат і вистрілив у живіт чоловікові - на очах його дружини й дітей", - йдеться у повідомленні.

На щастя, чоловік встиг ухилятися, і куля пройшла навиліт, не зачепивши життєво важливі органи.

"Зараз він приходить до тями після операції. Рідні звернулися в поліцію, того, хто стріляв, затримали, порушено кримінальну справу", - зазначається телеграм-каналом.

Читайте також:

На східному напрямку знищено ще один російський літак-бомбардувальник

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: