01.03.2024, 22:39

"Поради бувалих": У мережі діляться досвідом "як врятувати квартиру" у містах "трикутника"

Марина Гончар | Всі новини автора
квартири

У тимчасово окупованих містах Луганської області "працює" так званий фонд, який привласнює чужі квартири. Загарбникам "пофіг, що вони комусь належать", тому від привласнення чужого майна не врятуються "ні бомжатні, ні елітні апартаменти".

Про це повідомляють жителі у проросійських пабліках, передає Час Пік.

Мережею ширяться "поради бувалих" на тему "як врятувати квартиру" від загарбання. Варіантів звісно небагато, а висновок один - всі потуги марні.

Власним досвідом діляться учасники місцевого чату:

"Якщо протягом 3 років господарі не з'являються, то квартиру залишать новим мешканцям, колись ходила така розмова по Луганську. Але точно стверджувати не можу",

"Ви в Росреєстр нерухоме майно поставили на облік? Якщо ні, то чому? Поставте квартиру на облік у Росреєстр, і ніхто вашу квартиру не чіпатиме. А те, що надсилають фото документів на квартиру через інтернет, я вважаю нерозумно. Після приїзду в місто, якщо вийде, можна залишитися без квартири. Це моя думка",

"Тут така справа. З приводу заберуть квартиру, не заберуть, не мають право.... Працюючи на півночі вже рік і надивився на розкриті квартири, а там були всякі, і бомжатні, і елітні апартаменти. Так от... Шикарні квартири, найімовірніше, було приватизовано, їх розкрито, і пофіг, що вони комусь належать, вони перейшли в маневрений фонд... Усе вирішується на місці", - повідомляють місцеві.

Тим часом що ні день, у "звільненому" Лисичанську - пожежа за пожежею. Причини, як зазвичай, загарбники встановлюють.

Читайте також: "Реалії відбудови": У мережі з'явилися нові подробиці про "ремонти" у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк