05.03.2024, 22:23

В окупованому Донецьку підліток підірвався на вибуховому пристрої: деталі

міни

Підліток, який постраждав від детонації боєприпасу в Калінінському районі тимчасово окупованого бойовиками Донецька 3 березня, дістав серйозні травми.

Як повідомляє так звана "поліція" окупантів, інцидент трапився під час розбирання боєприпасу, який хлопець приніс додому, передає Час Пік.

Четверо підлітків виявили небезпечний предмет, спочатку віднесли його в занедбану будівлю, але потім один із друзів вирішив розібрати його самостійно. В результаті вибуху, що стався під час цього процесу, підліток отримав численні травми.

Лікарі госпіталізували постраждалого 2009 року народження з численними діагнозами, включаючи мінно-вибухову травму, політравму, осколкове поранення передньої черевної стінки, лівої та правої руки, лівої та правої ноги, рубана рана чола, травматична ампутація 1, 2 пальців правої руки.

Тим часом громадськість висловлює занепокоєння щодо безпеки дітей в умовах окупації та продовжують домагатися від ворога забезпечення нормальних умов для мирного життя на окупованих територіях.

"Влада" окупантів має відповідати за безпеку громадян, особливо дітей, на захоплених територіях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому росіянами Донецьку стався "прильот" у ресторан "Аркадія". За інформацією джерел, на той момент у закладі "відпочивали військові".

Читайте також: "Маразм міцнів": Росіяни зняли рекламу "сталінського" кітеля на тлі зруйнованих будинків Сєвєродонецька - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк