06.03.2024, 16:52

В окупованому Бердянську ліквідували одну з організаторів "виборів Путіна"

В оккупированном Бердянске ликвидировали одну из организаторов "выборов Путина"

В окупованому Бердянську 6 березня пролунав вибух. Підірвали автомобіль поплічниці окупантів, яка була членом виборчої комісії "з правом вирішального голосу".

В окупованому Бердянську 6 березня підірвали автомобіль однієї з організаторів "виборів Путіна". Внаслідок отриманих травм колаборантка померла. Про це повідомила голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна, передає Час Пік.

Як повідомила Галіціна, ім'я загиблої колаборантки – Ільїна Олена Валеріївна, вона займалася організацією "виборів". Її син, колишній прибиральник, також активно підтримує окупантів й навіть одержав посаду в окупаційній адміністрації.

Інцидент стався на вулиці Герцена, 117. Вибуховий пристрій спрацював, коли жінка сіла у свій автомобіль. Від отриманих травм вона померла.

"Зрадницю підірвали у її автомобілі "Таврія" на вулиці Герцена. Вона була членом дільничної виборчої комісії з правом вирішального голосу, та померла по дорозі у лікарню.

Наразі окупанти перекрили виїзди з міста й шукають причетних до організації вибуху.

Центр національного спротиву зауважує, що колабораціонізм шкідливий для здоров’я, адже зрадників не любить ніхто: ні ті кого вони зрадили, ні заради кого, ні інші зрадники", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні Центру національного спротиву.

Кадри наслідків вибуху опублікували пропагандистські ЗМІ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк