07.03.2024, 22:41

"Висновок напрошується сам собою": Очевидці продовжують залишати чесні відгуки про проведені "ремонтні роботи" в Рубіжному

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

Тимчасово окуповане місто Рубіжне на Луганщині стало свідком робіт "братських фахівців", які роблять "ремонти" в різних частинах міста. Однак, такими роботами незадоволені навіть "почекуни", що там залишилися.

Про це повідомляють місцеві жителі у проросійських чатах, передає Час Пік.

Очевидці пишуть, що на вулиці Богдана Хмельницького проводиться заміна вікон. Мешканка будинку 101А обурюється тим, що під час проведення робіт "фахівці" не лише виривають старі вікна "з м'ясом", а й не забезпечують належним чином встановлення нових. В результаті з'являються значні щілини, відсутні ручки для вікон та дверей.

Люди також зазначають, що неясно, коли буде завершено всі роботи, оскільки навіть самі "робітники" не мають інформації з цього приводу.

На 9 мікрорайоні розпочалася заміна труб, і мешканці повідомляють, що процес не проходить гладко. При вирізанні старих труб і встановленні пластикових відбуваються "неполадки", тому "трудящі" висловлюють невдоволення, стверджуючи, що зіткнулися з невдалою якістю матеріалів:

"По вул. Богдана Хмельницького майже змінили вікна, у нас Б. Хмельницького 101А все повиривали з м'ясом та підвіконня тощо, дуже величезні щілини залишилися, і немає ручок для вікон та дверей. Уточнили коли будуть, робітники самі не знають. .. На 9 мікрорайоні начебто розпочалася заміна труб, старі вирізали, змінили на пластик, з них усе бризкає, кажуть робітники, що некудишні…", — йдеться у повідомленні.

Також з'явилося повідомлення про заміну вікон у іншому районі. Мешканці начебто й раді, але є велике "але"...

"Мені поставили вікна! Я дуже рада тому, що квартира стояла 2 роки на "провітрюванні"...АЛЕ вікна коротше моїх на 7 см, т.я був замір усереднений... скільки вони простоять - не зрозуміти ... так що спеців нормальних немає - висновок напрошується сам собою!!!!", — пишуть користувачі мережі.

Ці події викликають розбіжності між жителями міста та пропагандистськими заявами окупантів, наголошуючи на необхідності більш відповідального та якісного виконання ремонтних робіт.

Раніше повідомлялося, що мешканці окупованого Рубіжного скаржаться на чергову "показуху" місцевої "адміністрації". Для гарних фото та звіту у місцевих пабликах, окупанти запрошують дітей у холодні, без шибок школи.

Читайте також: "Перетворили Донбас на помийку": путініст Охлобистін щодо "вибачливих" поїздок росіян на окуповану територію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк